Ферментаційні, сушильні шафи і столи


Ферментаційні, сушильні шафи і столи



Ферментаційні, сушильні шафи і столи призначені для забезпечення технологічного циклу виробництва ферментованих і не ферментованих чаїв. Це обладнання є другим важливим елементом технологічного ланцюжка виробництва чаїв, після робочого столу.

Спеціалізуємося на пристосуванні обладнання до властивостей іван-чаю, проте успішно працюється з цим обладнанням і для отримання ферментованих видів чаю з листя плодових, ягідних культур і дикоросів.

Ферментаційні, сушильні шафи і столи складаються з різних вузлів і механізмів та забезпечують зручності і необхідні технологічні аспекти виробництва.
Ферментаційні, сушильні шафи і столи для виробництва іван чаю


Так, ферментаційний стіл має легкий підігрів, який забезпечує ферментацію зав'ялених мас майбутнього чаю при одночасному його підсушуванні. Зазвичай, стіл використовують так: зав'ялеу масу укладають в лотки і залишають ферментуватися на ніч. Вранці же працівник включає підігрів, і залишає включеним на 24 годин. За цей час відбувається до-ферментація маси і сушка. На виході отримують зелений сорти чаю. Для отримання не справжнього чорного чаю, тобто на вигляд чорного, але по характеристика і властивостями - зеленого, потрібно всього лише довше ферментувати масу, без включення підігріву.

Сушильні шафи використовують як для зав’ялювання, так і для сушіння відферментованих мас чаю. Безумовно, можливий процес ферментації, в такому випадку ферментація буде кисневою, в чаї не буде кислинки і ноток гіркоти. Сушильні шафи також гарні для віддушини чаю. Чорні сорти чаю прийнято сушити при високих температурах, для чого потрібні інші сушильні шафи, що дозволяють безпечно працювати з високими температурами. Наша же шафа - конвекційна. Усередині шафи знаходяться лотки з чаєм, а в шафу вмонтований 1-2 витяжні вентилятори. Чаї, що вийшли з під високотемпературної сушки вимагають заспокоєння, охолодження. Саме в цей час випаровується багато ефірних речовин, що знижує органо-лептичні показники чаю. Розміщуючи в конвекційну сушильну шафу гарячий чай, вдається за пів години, годину зігнати температуру чаю і остаточно надати товарні якості для його упаковки.

Сушка в сушильних конвекційних шафах дозволяє отримувати пробіотичні чаї, зелених, бурих і не справжніх чорних сортів.
Конвекційні сушки оснащуються легко висувними лотками днище яких складається з харчової сітки.

Параметри шафи: висота 1800 мм, глибина 500 мм, ширина 600 мм. Але виготовляємо різні за розмірами шафи, під конкретизовані запити.

Шафа виготовлена ​​з шліфованого дерева високої якості, і пропонується в спрощеному вигляді і в покращеному.

Вартість спрощеного - 8000 грн.
Вартість поліпшеного - 25 000 грн.

Також у нас можна придбати робочі столи для технологічної обробки чаю: розтряски, в’ялки, накрутки, сушки, просіювання, сортування та ін.



Комментариев нет:

Отправить комментарий