Ферментаційні, сушильні шафи і столи
Ферментаційні, сушильні шафи і столи призначені для
забезпечення технологічного циклу виробництва ферментованих і не ферментованих
чаїв. Це обладнання є другим важливим елементом технологічного ланцюжка
виробництва чаїв, після робочого столу.
Спеціалізуємося на пристосуванні обладнання до властивостей
іван-чаю, проте успішно працюється з цим обладнанням і для отримання
ферментованих видів чаю з листя плодових, ягідних культур і дикоросів.
Ферментаційні, сушильні шафи і столи складаються з різних
вузлів і механізмів та забезпечують зручності і необхідні технологічні аспекти
виробництва.
Так, ферментаційний стіл має легкий підігрів, який забезпечує
ферментацію зав'ялених мас майбутнього чаю при одночасному його підсушуванні.
Зазвичай, стіл використовують так: зав'ялеу масу укладають в лотки і залишають
ферментуватися на ніч. Вранці же працівник включає підігрів, і залишає
включеним на 24 годин. За цей час відбувається до-ферментація маси і сушка. На
виході отримують зелений сорти чаю. Для отримання не справжнього чорного чаю,
тобто на вигляд чорного, але по характеристика і властивостями - зеленого,
потрібно всього лише довше ферментувати масу, без включення підігріву.
Сушильні шафи використовують як для зав’ялювання, так і для
сушіння відферментованих мас чаю. Безумовно, можливий процес ферментації, в
такому випадку ферментація буде кисневою, в чаї не буде кислинки і ноток
гіркоти. Сушильні шафи також гарні для віддушини чаю. Чорні сорти чаю прийнято
сушити при високих температурах, для чого потрібні інші сушильні шафи, що
дозволяють безпечно працювати з високими температурами. Наша же шафа -
конвекційна. Усередині шафи знаходяться лотки з чаєм, а в шафу вмонтований 1-2
витяжні вентилятори. Чаї, що вийшли з під високотемпературної сушки вимагають
заспокоєння, охолодження. Саме в цей час випаровується багато ефірних речовин,
що знижує органо-лептичні показники чаю. Розміщуючи в конвекційну сушильну шафу
гарячий чай, вдається за пів години, годину зігнати температуру чаю і остаточно
надати товарні якості для його упаковки.
Сушка в сушильних конвекційних шафах дозволяє отримувати
пробіотичні чаї, зелених, бурих і не справжніх чорних сортів.
Конвекційні сушки оснащуються легко висувними лотками днище
яких складається з харчової сітки.
Параметри шафи: висота 1800 мм, глибина 500 мм, ширина 600
мм. Але виготовляємо різні за розмірами шафи, під конкретизовані запити.
Шафа виготовлена з шліфованого дерева високої якості, і
пропонується в спрощеному вигляді і в покращеному.
Вартість спрощеного - 8000 грн.
Вартість поліпшеного - 25 000 грн.
Також у нас можна придбати робочі столи для технологічної
обробки чаю: розтряски, в’ялки, накрутки, сушки, просіювання, сортування та ін.
Комментариев нет:
Отправить комментарий