Робочий стіл для технологічної обробки чаю

Робочий стіл для технологічної обробки чаю 




Робочий стіл для технологічної обробки чаю призначений для широкого спектру роботи з сировиною перш, ніж його глибоко обробити, зокрема до ферментації , а також вже з готовими висушеними масами. Робочий стіл - перша ланка в технології виробництва чаю, і основний інструмент перед загрузкою ферментованої сировини до сушильних шафів. Саме він є інструментальної основою, завдяки якому досягається продуктивність, якість і зручність роботи (енерго-ефективність) в процесі обробки / переробки чайових мас.
Ферментувальний стіл виоготовлення іван чаю



Робочий стіл для технологічної обробки чаю використовують для вивантаження сировини для провалювання або для розпушування зібраної сировини, даючи можливість комахам покинути зібрану масу. На столах виготовлені нашим проектом можуть перебувати змонтовані ручні листокрути, на яких оператори зроблять скрутку зав'яленого листа. Робочий стіл для технологічної обробки чаю зручний для сушки, просівання, сортування, пакування та інших дій. Виготовлений з шліфованої сосни, в робочих частинах не покритій ніякими фарбами, лаками та ін. речовинами. З досвіду відомо, що хвойна деревина є рідною в ареалі проростання іван-чаю, ожини, малини, і ввібрана соками цих рослин деревина - найкращий антисептик і надає найвищу екологічність рішення. Це як дубові винні бочки, їх теж не фарбують, всі речовини деревини і оброблюваної сировини відмінно взаємодіють один з одним.

Робочий стіл для виготовлення іван чаю


Робочий стіл для технологічної обробки чаю виготовляємо одинарні та багатоярусні. Одинарні столи по суті задовольняють всі потреби для малого бізнесу, а багатоярусні мають збільшену продуктивність, сконструйовані за принципом висувних-засувних лотків. Багатоярусні столи можуть бути і з нагрівальним дном, з обладнанням днища з нержавійки.


Комментариев нет:

Отправить комментарий