Шафа сушильна для чаю, трав, фруктів, грибів

 

Шафа сушильна для чаю, трав, фруктів, грибів

Шафа сушильна для чаю, трав, фруктів, грибів
Головним технологічним аспектом у  виготовленні чаю є процес сушки.  Завдяки їй та процесу ферментації сировини отримують різні сорти чаю. Шафа сушильна для сушки ферментованого чи ні чаю, трав, фруктів, грибів виготовляється з  шліфованої соснової деревини, пофарбованої із зовнішньої сторони екологічно чистою фарбою глибокого проникнення. Усередині сушка не фарбована або фарбується харчовими фарбами залежно від узгоджених опцій із замовником.

Шафи для сушіння чаю виготовляються по продуктивним потребам замовника, з різною кількістю полиць і варіантами конструкції за розмірами. 

Модель "Стандарт".

Розміри:

Висота - 165 см ;

Довжина - 125 см ;

Ширина (глибина) - 63 см (50см);

Сушильних полиць - 5 (можливе ущільнення до 10);

Елемент сушки - лагідне інфра-червоне випромінювання;

Додаткова опція - примусове вентилювання.

Продуктивність по сушці чаю залежить від типу сушильної шафи - з конвекцією або без. Без конвекції 10 кг сировини (ферментованої маси) висушується за 24 години. З конвекцією ця ж маса - за 14 годин.

Орієнтовна вартість даного зразка (без конвекції) - екв.  $670  ( екв. $865 з конвекцією).

Додаткові нагрівальні полиці - екв. 48 ам.дол.


Комментариев нет:

Отправить комментарий