четверг, 5 февраля 2015 г.

Виробництво і виготовлення Янко-чаю

Тема запису: Янко-чай Україна, виробництво та виготовлення чаю, виробництво чаю в україні, як виробляти чай, бізнес на виробництві чаю, чайний бізнес


Виробництво і виготовлення Янко-чаю 


Виробництво і виготовлення Янко-чаю ( він же іван-чай) - чорного, зеленого, червоного, білого, традиційно здійснюють чайні компанії азії, індо-китаю та інших країн, де чайний кущ придатний для промислової культивації, і де є достатня сировинна база. Виробництво чаю, зважаючи на його масове споживання у вигляді напою, є дуже вигідним комерційним заходом. Чайний бізнес можна порівняти з бізнесом на каві, тютюнових і алкогольних виробах і все із-за надзвичайної ліквідності продукту.
Виробництво і виготовлення чаю , бізнес
Виробництво і виготовлення чаю 
Стереотипно, багато хто вважає, що виробництво чаю, це терен діяльності великих компаній і глобальних операторів, таких собі індустріальних монстрів, якы тримають монополії та фінансові потоки, що  забезпечують продукти високо попиту. Частково це так, проте якісний і смачний чай цілком можна виготовити навіть у домашніх умовах і тим більше, вдаючись до малих або середніх форм підприємницької діяльності. А це означає, що люба заповзятлива особа, будь вона без або з юридичними ознаками суб'єкта підприємництва, практично з нуля, на базі первинних знань або пройшовши поглиблене навчання і задіявши мінімальний стартовий капітал, може відкрити власну чайну мануфактуру і виробляти чай, який нічим не поступатиметься  за якістю і органолептичними показниками традиційним чаям
Іван чай підготовка до ферментаціїтипу Цейлонського або Індійського. З сировини, яка вільно росте як на дикій місцевості, так і на культивованих ділянках.  Фахівцям відомо, що сировина для чаю, причому якісна, а часом навіть краща ніж з рослин тропіків та субтропіків, є в наявності в різних широтах по північ. Так-так, виявляється, що така сировина в достатку є, і навіть можна вирощувати спеціально. Наприклад, Кіпрей вузьколистий, він же Янко-чай - прекрасна сировина з унікальними показниками по біохімії, явно містить куди кращі за складом мікро та макро елементи, і навіть корисніший, ніж привізні чайны продукти, які мають не притаманні для ферментної бази людини північних широт показники. Про це читайте тут.

Янко-чай росте повсюдно, ну а якщо б його не було поблизу передбачуваного місця виробництва, то щоб його не заготовлювати і возити здалеку на допомогу приходять такі культури, як малина і ожина. Їх листи. А вже ці рослини, сировина для чаю, причому зі смаками і ароматами, які  не поступаються традиційним азіатським  - справжнє джерело сировинної бази. Вони вдосталь ростуть, буває навіть населяють площі в якості бур'яну. І звичайно ж, можна цілеспрямовано культивувати, якщо є в цьому необхідність.

Виробництво чаю з традиційними смаками, кольором і ароматом зі згаданого сировини можлива, завдяки дарованим природою процесу ферментації. Ферментація - техпроцес при виробництві чаю. Окислювальні механізми відбуваються при руйнуванні клітковини рослини, що  призводять смаки окисленої сировини до бажаних. Можна окислювати сировину багатьма способами і технологічними прийомами, в результаті чого, отримувати різні сорти і види чаю. Тільки з одного виду рослин, можна отримати десятки сортів і видів.

Ми охоче ділимося зразками продукції чаю з багатьох видів рослин, проводимо навчальні семінари. Також можемо запропонувати технології та обладнання для виробництва чаю.
Відкрити свою справу у виробництві чаю, можна з досить скромним стартовим капіталом. Дивіться можливі стартапи тут. При наявності холодильного обладнання та заморожування сировини, виробництво чаю може бути цілорічним.

Тема запису: виробництво та виготовлення чаю, виробництво чаю в україні, як виробляти чай, бізнес на виробництві чаю, чайний бізнес




Комментариев нет:

Отправить комментарий