Іван-чай та м'ясорубка
Самий примітивний спосіб отримання сухого чаю з Кіпрею вузьколистого - це у спосіб його помолу в м'ясорубці, ферментуванні і сушці. Гоп-метод.
Самий примітивний спосіб просунути свій срач - роздути тему на ютубах, чи форумах. "Сам собі режисер" дозволяє зараз просувати таку єхінею, що інколи думаєш - ось і причина, чому така багата на ресурси країна так бездарно волоче по життю.
Приведу приклад. Можна ворота наколотити так, щоби вони було огорожею. Собака не пролізе, і волоцюга чи злодій теж. Можна огорожу пофарбувати у ядовитий дикий колір і накрутити колючої проволоки - теж буде огорожею...
А можна, огорожу зробити красиво, щоб дух захватувало. Любі інші порівняння чи алегорії доречні...
Так ось, м'ясорубка та іван-чай це цього поля ягода. Це взяти рослину і наругатися над нею. Натомість, 90 відсотків роликів про іван-чай, - це коли над рослиною знущаються саме таким чином. Тому що у гопників розвинутий інстинкт копіювання чужих ідей, а своїх для правильності дій замало. Рагулі, які розкручують канал чудо-дивом свого бидлячества мають таких прихильників як вони самі... Тому у нас і дороги такі, тому у нас і бідність найбільша в Європі, вибачайте, генофонд...
Але гранульований чай по-іншому звісно не отримаєш. Таки потрібно молоти листя Хаменерію, і тоді будуть комочки, які позлипаються, схожі на гранули. Я б і не чіпав цю тему, якби не вишукана досконалість глупості гопоти.
Адже форменна гопота - досипати квітку іван-чаю у суміш перемолотого іван-чаю для ферментації. Квітка - іван-чаю окрема тема для дисертацій. Її гвалтувати тим чином, щоби кидати у перемолоту листву і її ферментувати - це як робити ковбасу зі шкірою, рогами та копитами... Квітка іван-чаю, це щось з розряду божественного. Якщо зробити ферментований чай (без квітки) і добавити висушену квітку - це пілотаж високий. Можна порозумітим. А ось коли кидають квітку у загальну масу - знавець знає, смак такого чаю - для гопоти "сойдьот"...
Я.Погорецькі
Немає коментарів:
Дописати коментар